Vi välkomnar vår nya verksamhetsansvarig Henrik Larsson!

Vi välkomnar vår nya verksamhetsansvarig Henrik Larsson

Berätta lite om dig själv.
– Jag heter Henrik, är 29 år gammal och bor i Malmö sedan 2008. Gillar bland annat MFF, Malmö, cyklar, psykologi, statistik och öl – och gottar gärna ner mig i dessa ämnen på min fritid, när jag inte umgås med vänner och familj.

Hur länge har du följt MFF?
– Började faktiskt följa MFF genom radiosporten, men har gått på matcher sedan 2003, innan dess fick jag inte ta bussen in till Malmö för mamma. Har årskort sedan 2005.

Hur har ditt engagemang sett ut?
– Jag har varit med lite överallt. Ultras, MFF Support, MFFs vänner, men har kanske framför allt lagt mycket tid och engagemang i tifoföreningen MT96.

Varför sökte du jobbet som verksamhetsansvarig?
– För det är en unik chans att få jobba med något jag verkligen brinner för – MFF, Malmö och ungdomar.

Dina tankar inför framtiden och visioner?
– Själva syftet som jag ser det är att vara en mötesplats där MFFare, unga som gamla, kan få utlopp för sitt engagemang och kreativitet, i en bra miljö. Men kommer ha lite extra fokus på kids, där jag tillsammans med styrelse och medlemmar vill utveckla och utbilda de som kommer utveckla och driva vår supporterkultur framöver. Tror också att Supporterhuset kan ta ett större socialt ansvar och fungera som språngbräda in i MFF-familjen.

Henrik Larssons första dag på Supporterhuset är den 19/6 under lottning till CL- kom gärna förbi och säg hej!

2