”MFF för alla”

”MFF för alla” är ett samarbete mellan Supporterhuset och Malmö FF. Vi vill ge fler MFF-intresserade chansen att se MFF:s matcher, lära känna Supporterhuset och bli en del av MFF-familjen.

Alla har inte de ekonomiska förutsättningarna som krävs för att se fotboll på plats. Många av de människorna lever i utanförskap, och därför vill vi dela med oss av det bästa vi vet – att se när Malmö FF spelar fotboll. Alla är välkomna att bli en del av MFF-familjen.

Förutom att gå på fotbollsmatchen får man även vid valfritt tillfälle titta förbi Supporterhuset och göra sin egen flagga för lära känna föreningen bättre.

Inför varje hemmamatch har vi 25 biljetter avsedda för ”MFF för alla”.

Privatpersoner eller organisationer som inte har de ekonomiska förutsättningarna är välkomna att ansöka. Ansök senast två dagar innan match och motivera varför ni vill ta del av ”MFF för alla”. Vi gör en bedömning utifrån motiveringen och reserverar oss för eventuell slutförsäljning av biljetter. Blir er ansökan beviljad är ni välkomna att hämta biljetterna på Supporterhuset enligt överenskommelse.

Vi vill även uppmuntra fler organisationer att ta chansen att ta ansvar för vår stad och arbeta främjande med de medel de har att tillgå. Vill du eller din organisation engagera dig tillsammans med oss? Vi söker alltid efter fler personer och partners som vill vara med och bidra i våra olika satsningar.