MFF FÖR ALLA

MFF for alla_hjarta_ 2

”MFF FÖR ALLA” är en social satsning som Supporterhuset gör i samarbete med Malmö FF för att möjliggöra att fler MFF-intresserade ska få chansen att se MFFs matcher, lära känna Supporterhusets olika delar och ta del av MFF-familjen.

Alla har inte de ekonomiska förutsättningarna att se fotbollsmatcher på plats, därför vill vi genom denna satsning dela med oss av det bästa vi vet!

Vi vill även med projektet visa vårt stöd för de personer som är i utanförskap och presentera MFF-familjen.

Utöver att man går på fotbollsmatchen får man även vid valfritt tillfälle titta förbi Supporterhuset och göra sin egen flagga för att på så sätt lära känna föreningen bättre.

Vi har inför varje hemmamatch 25 biljetter avsedda för MFF FÖR ALLA.

Den som söker är personer eller organisationer som inte har ekonomiska möjligheter. I ansökan som du skickar till info@supporterhuset.se senast två dagar innan match motiverar du varför ni vill ta del av ”MFF FÖR ALLA”. Observera att vi kan komma att behöva göra en bedömning utifrån motivering vem som tilldelas biljetter och reserverar oss för eventuell slutförsäljning av biljetter. Blir er ansökan beviljad är ni välkomna att hämta biljetterna på Supporterhuset enligt överenskommelse.

                          Varmt välkommen med din ansökan!

/Supporterhuset och Malmö FF

Tveka inte att höra av er till:
info@supporterhuset.se eller
SLO Malmö FF pierre.nordberg@mff.se

IMG_1142 Bild: Mats Linde