Supporterhuset söker ny verksamhetsansvarig

Vår verksamhetsansvarige Henrik Larsson har valt att gå vidare mot nya utmaningar. Supporterhuset är tacksamma för Henriks otroligt stora engagemang i vår förening och önskar honom lycka till i framtiden. Nu söker vi efter nästa verksamhetsansvariga som tillsammans med våra medlemmar och styrelse ska utveckla och driva föreningen framåt.
Styrelsen Supporterhuset

Är du eller din kompis vår nästa verksamhetsansvariga?
Dela gärna och hjälp oss sprida ordet!
Ny ansvarig_1_hemsidan
Verksamhetsansvarig Supporterhuset
Föreningen Supporterhuset söker en ny verksamhetsansvarig med placering i vår lokal och butik nära Möllevångstorget i Malmö. Du kommer att ha en allsidig roll och vara kärnan i föreningens verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetsansvarig är dina arbetsuppgifter väldigt blandade. Du ser till att lokalen hålls öppen i veckodagarna (tisdag-lördag) och är där för att möta medlemmar, besökare och kunder. Du driver de projekt som Supporterhuset arrangerar, bland annat föreläsningar, korvgrillningar vid Malmö IP och försäljningen av tröjor på Stadion.

Övergripande arbetsuppgifter:
• Stärka, kanalisera och lyfta upp medlemmars engagemang
• Inköp och kvalitetssäkring av kläder i vår butik/webbutik
• Användande och planering av sociala medier
• Ansvara för vår flaggverkstad (inga förkunskaper krävs)
• Planera och projektleda våra olika event
• Inköp och drift av vårt mindre café
• Daglig skötsel och tillsyn av lokalen
• Leverantörskontakter som larm, bredband och annat
• Upprätthålla kontakter och dialog inom bland annat Malmö Stad, MFF och även uppsöka nya

Personliga egenskaper
För denna utmaning söker vi dig med ett Malmö FF-intresse som gärna har erfarenhet av föreningsarbete. Du är självständig, driven och antagligen utåtriktad och engagerande. Du kan leda projekt i mindre skala. Meriterande om du behärskar lättare redigering i Photoshop.

Vad är Supporterhuset?
Supporterhuset grundades 2014 och är en ideell förening med syftet att fånga upp Malmö FF-supportrar i alla åldrar med intresse för supporterkulturen och kanalisera deras energi och engagemang i en positiv riktning. Supporterhuset handlar om att skapa en fysisk mötesplats där MFF-supportrar kan träffas och verka under goda förutsättningar. Supporterhuset vill verka för den goda supporterkulturen, ta ett socialt ansvar och öka engagemanget kring Malmö FF. Supporterhuset drivs som en ideell förening och är en fristående organisation.

Exempel på vad Supporterhuset kan göra: organisera försäljningen av korv och kläder på Malmö IP vid försäsongsmatcherna, planera större projekt för att öka engagemang bland våra medlemmar eller arrangera en konstutställning i våra lokaler.

Supporterhuset styrs av en årligen vald styrelse som du svarar till.

Tjänsten
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start från senast 20190101. Supporterhuset är anslutet till Unionen.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Supporterhusets ordförande Christian Bruun, 0702-554071 eller på christian@supporterhuset.se

Ansökan
Skicka din ansökan till jobb@supporterhuset.se senast den 10 november. Urval sker löpande. Bifoga CV och personligt brev. I din ansökan får du gärna berätta varför du har sökt tjänsten och varför du tror denna tjänst är rätt för dig.