Välkommen Mikael Jönsson, vår nya verksamhetsansvarig!

I januari börjar Supporterhusets nya verksamhetsansvarig, nämligen Mikael Jönsson.

Anställningsprocessen resulterade i en rad olika kandidater med många intressanta idéer och tankar för vår förening. Styrelsen beslutade sig till slut för att anställa Mikael Jönsson som ny verksamhetsansvarig. Detta på grund av hans unika bakgrund, utåtriktade person och starka visioner över hur Supporterhuset vidare kan utvecklas.

Styrelsen vill också passa på att tacka Henrik Larsson för allt fint arbete i Supporterhusets regi och önska honom lycka till i framtiden.

MJ1

Fotograf: Mats Linde

Här följer en kortare intervju med Mikael:

Vem är Mikael Jönsson? 

Jag är 33 år, sambo och pappa till en son på fem år. Uppväxt i Malmö och bor på Möllan. Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat i restaurangbranschen och har de senaste sju åren drivit en restaurang med två kompanjoner. Förutom min stora kärlek till MFF uppskattar jag att äta gott på lokal och när tillfälle ges upptäcka nya platser och kulturer i världen.

 

Varför sökte du tjänsten som verksamhetsansvarig på Supporterhuset? 

När jag föreställde mig möjligheten att varje dag få verka, utveckla och driva projekt knutet till Malmö FF och dess community i Supporterhusets regi så var det en alldeles för rolig och spännande utmaning att låta gå förbi.

 

Vilka är dina mål med Supporterhuset? 

Jag vill fortsätta förvalta de otroligt fina projekt som föreningen idag ombesörjer, men jag är också spänd på att arbeta med nya samhällsprojekt av olika slag. Jag vill utveckla Supporterhuset till en inkluderande mötesplats där det ges utrymme för dialog, möten och kreativitet i ett vardagligt perspektiv. Med min bakgrund kommer vi jobba hårt för att utveckla caféverksamheten och skapa en mer inbjudande atmosfär. Jag är otroligt stolt över att få representera Supporterhuset som verksamhetsansvarig och jag ser framemot att ta föreningen vidare med hjälp av styrelse, medlemmar och utskott.

 

Vad är MFF för dig? 

Mitt förhållande till Malmö FF är något som dagligen berör. Det är en del av det självklara i min vardag som måste vårdas och underhållas och jag är oerhört glad att äntligen få engagera mig på ett sätt jag länge önskat. Framåt Malmö!

 

Mikael gör sin första arbetsdag den 15 januari 2019.