SUPPORTERHUSET SÖKER EFTER GRILL-ANSVARIGA INFÖR SÄSONGEN 2024!

Bakgrund

Matcher duggar tätt och det gör även Supporterhusets olika uppdrag som både utvecklas och blir allt fler i takt med att föreningen utvecklas. Vi behöver därför bredda vår personalstyrka med ansvariga för grillningarna 2024 i samband med både dam- och herrmatcherna. 

Om tjänsten 

Som grillansvarig kommer du eller någon av de andra ansvariga vara på plats vid varje grillning, uppskattningsvis 5h/ tillfälle. Du tillsammans med två andra grillansvariga kommer rotera på samtliga dam- och herrmatcher. Du arbetsleder våra ideellt engagerade medlemmar på det sätt som behövs och ansvarar för att grillningarna levererar det som är planerat i bra takt och med god servicekänsla. Du är bekväm både med att grilla som att sälja och följer gällande regelverk kring hantering av mat. Du kommer också ansvara för att inventera lagret inför och efter varje grillning. 

Vem är du då? 

Vi tror att du är en pigg och glad person som inte är rädd för att ta i om det behövs. Du är lösningsfokuserad och inte rädd att ta snabba beslut i stunden. Vi tror också att du är en ansvarstagande och organiserad person som kan planera för grillningarna självständigt. 

Du kommer missa den första delen utav herrarnas matcher då du är schemalagd, det finns inga krav på att du är inbiten MFF:are för tjänsten. 

Körkort är ett krav och tillgång till bil är en fördel. 

Avtalsenlig lön.

Vi kommer tillsätta tjänsterna så fort som möjligt, välkommen med din ansökan där det framgår vem du är, lite kort om vad du gjort tidigare och varför du skulle passa som en av våra grill-ansvariga 2024! 

Ansökan skickas till info@supporterhuset.se