Mesta Mästarna-flaggmeck inför Götet hemma!

SH mastarmeck1

De senaste åren har kantats av långrandiga diskussioner om vilken fotbollsförening i Sverige som egentligen är bäst genom tiderna. Med 49p ledning i maratontabellen, 22 seriesegrar, 19 SM-guld och 14 cupguld är vi nummer ett, oavsett hur de andra lagen vill räkna.

Detta är inget vi bör skämmas över – tvärt om, så är det hög tid att vi även på läktaren visar vilket lag som är mesta mästare!

Supporterhuset uppmanar alla att mecka flaggor och banderoller på ”Mesta Mästarna”-temat till matchen mot Göteborg den 27/8!

Kom och gör en flagga hos oss på Södra Förstadsgatan 79D – vi har allt (material, kunskap) som behövs, du behöver inga förkunskaper, bara en vilja att skapa en flagga! De kommande två Söndagarna (13:e och 20:e Augusti) har vi dessutom extraöppet 12-17 endast för flaggmeckande.

Vi lottar ut 7st ståplatsbiljetter till Göteborg hemma bland de som gör flaggor på Supporterhuset på temat mellan 12/8-20/8. Vinnarna presenteras på vår Facebooksida den 20/8.

Att göra flaggor är gratis för våra medlemmar (medlemskap kostar 50kr/år), men materialet till flaggor kostar en del – vill du stötta vår lilla flaggfabrik ekonomiskt? Swisha valfri slant till 123 188 324 8, märk betalningen med ”flaggpeng”.

Framåt Malmö!

SH mastarmeck2