Hjälp Supporterhuset hjälpa ett annat hus!

Supporterhuset har tagit fram en unik tröja med Markus Rosenberg. Både för att hylla vår kapten, men också för att stötta Ronald McDonald-huset i Lund som Markus är ambassadör för. Motivet är hämtat från Markus målgest efter 3-2 målet borta mot AIK på Nationalarenan 2014. Ett motiv som senare blev ett tifo, och som nu även blir en t-shirt.

propa2

För varje tröja vi säljer går 50 kronor oavkortat till Ronald McDonald-huset i Lund – på så vis hjälper vårt hus ett annat hus och du som köper tröjan stöttar båda husen. Inte nog med det, en köpare av tröjan kommer att vinna något särskilt; möjligheten att få spela padel med Markus på Padel Court No. 9, Du och Markus möter hans lagkamrat och din kompis.

Priset är 299 kronor och för varje tröja vi säljer går 50 kronor till Ronald McDonald-huset i Lund. Vill du vara med i utlottningen av en padelmatch med Markus, skriv ”padel” i meddelandefältet när du betalar via swish eller i webbshopen.

Vill du bidra ytterligare till Ronald McDonald-huset i Lund? Swisha valfritt belopp till 123 442 5682. Du kan läsa mer om Ronald McDonald-huset här.