Gott nytt år!

Stort tack till alla som har varit medlemmar i Supporterhuset 2019!

Med hjälp av ert medlemskap och engagemang har vi haft ett otroligt spännande och händelserikt år.

Vi har bland annat hittat nya inkomstkällor i form av food trucken på Urban beach, utvecklat våra företagsmedlemskap med fler medlemmar och rätt så exakt ökat vårt medlemsantal i Supporterhuset med 100%, vi står nu på ca 800 medlemmar 2019. Vi har monterat och demonterat läktaren vid flera tillfällen och haft spännande föreläsningar och event, sprunget ur medlemsinitiativ.

Föreningen är beroende av er medlemmar, både genom medlemsavgiften och ert engagemang för att föreningen ska vara levande. Genom vår nya digitala medlemsplattform cardskipper kan vi på ett enkelt och tydligt sätt kommunicera med er medlemmar.

Häng med oss 2020 och förläng/skapa ditt medlemskap enligt instruktionerna nedan!

*Har du varit medlem 2019 och redan laddat ner vår nya digitala plattform Cardskipper så väljer du enkelt ”Förläng medlemskap” i appen genom att swipea menyerna åt vänster.

*Har du varit medlem 2019 men inte laddat ner appen så har du fått ett mail från Cardskipper/Supporterhuset den 19/12 med instruktioner och länk för hur du installerar appen. Sedan förlänger du enkelt enligt stycket ovan.

*Har du inte varit medlem 2019 men gärna blir en del av Supporterhuset och ta del av alla våra förmåner så klickar du på denna länk

Medlemsavgifter:

Barn, tom året du fyller 17 år             50:-

Vuxen                                                        100:-

Familj, två vuxna och fritt antal barn 250:-

Har du inte fått mail eller SMS-avisering så saknar vi rätt uppgifter på dig, kontakta då Supporterhuset på info@supporterhuset.se

Gott nytt år!