Flaggmeckartävling på Supporterhuset!

Flaggtävling

 

Allsvensk hemmapremiär i Malmö har de senaste 15 åren inneburit allmän flaggdag – 2018 är inget undantag. Inför AIK-mötet i början på april arrangerar Supporterhuset en tävling för sina medlemmar – de tre snyggaste flaggorna vinner fina priser, och vi har ytterligare priser som kommer att lottas ut bland samtliga bidrag.

Tävlingen pågår under hela mars månad och reglerna är enkla:
1) För att vara med i tävlingen behöver du vara medlem i Supporterhuset (det kostar 50kr per kalenderår, du kan bli medlem på plats)
2) Din flagga får inte ha använts tidigare i Allsvenskan
3) Du deltar i tävlingen genom att skicka in en bild på din flagga, namn samt ditt medlemsnummer i Supporterhuset till info@supporterhuset.se

Supporterhuset kommer att välja ut tre flaggor som vi anser sticker ut lite extra, och dessa tre får välja priser först. Resterande priser lottas ut till alla som är med i tävlingen.

Priser:
Årskort ståplats 2018 (1st)
Bortakort 2018 (1st)
Resa med MFF Support till Kalmar borta 29/4 (3st)
Presentkort på 250kr i Supras Malmös butik (1st)
Klibbpaket från Rex Scania till ett värde av 100kr (3st)
Presentkort på 500kr i Supporterhusets butik (1st)
Presentkort på 250kr i Supporterhusets butik (2st)

Tävlingen pågår fram till 16:00 31/3. Vinnarna kontaktas via mail, och annonseras sedan på vår hemsida när de valt sina priser.

Observera att flaggorna inte behöver göras på Supporterhuset för att vara med i tävlingen, men vi välkomnar hela MFF-familjen att komma och flaggmecka inför premiären. Våra medlemmar gör första flaggan gratis varje år!

Allt som behövs (material, kunskap, redskap) finns på plats på Supporterhuset – är du osäker på hur man gör så tveka inte att titta förbi!

Nu kör vi.

Framåt Malmö!