A du!-livepodd på Supporterhuset – ett avsnitt med Malmö IP, Malmö Stadion och MFF-anekdoter.

A du-podden kommer till Supporterhuset! Komikern Kalle Lind och den obeskrivliga, ojämförliga, oerhörda Jeanette ”Vante” Rosengren är duon som rattar podden om, av med, för och i Malmö. Över 70 avsnitt om Malmö stadsdelar, historia och människor har det blivit med åren, och ännu ett spelas snart in LIVE på Supporterhuset.

Ämnet för kvällen är Malmö IP, Malmö stadion och lite annat smått och gott med insprängda MFF-anekdoter. Räkna med en timme fullspäckad med fakta, anekdoter och berättelser du inte visste du saknade. Flertalet ”aha!”-upplevelser och en hel del garv utlovas.

Jeanette ”Vante” Rosengren

Författare, förläggare och fotbollspelare uppvuxen i Malmö och verksam i Malmö FFs damlag med har flera SM-guld som ledare under 1990-talet. Hon var redaktör för De söta ljusblåa kickande kickorna – Malmö FF DAM 30 år. Numera aktiv inom FC Rosengård. Förra året fick hon ta emot Malmö stads och Mikosällskapets pris ”Årets glädjespridare 2023”.

Kalle Lind

Rikskänd komiker, författare och kulturprofil som blev utsedd till ’Årets bästa skåning’ 2017. Han har tävlat i På spåret och haft ett eget sommarprat i P1. Av Jeanette beskrivs han som mannen med fyra hjärnhalvor. Kort sagt, Kalle kan mycket om det mesta, men inte om fotboll. Ingen får fråga vilket lag han håller på.

Lyssningstips från podden:

Fopollen

Bröderna Gertten

Baltiska Utställningen

Södra Förstadsgatan

Berätta att du kommer på Facebook-eventet! Föranmälan är inte obligatorisk, men vi ber er anmäla ert intresse för att kunna beräkna antalet stolar som behövs. Försäljning av fika och dryck finns på plats och wraps kan förbeställas.

Våra evenemang är för Supporterhusets medlemmar och du kan bli medlem på plats eller här på webben. Försäljning av fika och dryck finns på plats och wraps kan förbeställas.