Veckobrev Supporterhuset v.40

Under föregående vecka har renoveringen fortsatt gått framåt. Alla väggar och tak är så gott som färdiga och golvet ska börja läggas så snart som möjligt.

Förra veckan hade vi även det första utskottsmötet tillsammans med shop&café-utskottet. Under mötet titta vi på sortimentet till shopen som kommer öppnas i samband med öppningsveckan. Ser riktigt bra ut. Vi kommer ha en massa nya och snygga saker i vårt sortiment. Allt överskott går som vanligt rakt in i vår verksamhet.

Denna vecka kommer vi att titta på olika alternativ av leverantörer som vi kan samarbeta med till vår café-verksamhet. Det kommer vara allt ifrån kakor, kaffe, läsk, vatten samt snacks. Har ni några tips eller själva är verksamma inom detta tveka då inte att hör av er.

Under kommande veckan ska vi även börja inreda kontoret, så vi kan ha en fast punkt för verksamheten. En milstope för Supporterhuset! Torsdag kväll kommer vi därför behöva hjälp med att montera kontorsmöblerna. All hjälp uppskattas enormt mycket!

Vi eftersöker fortfarande MFF litteratur/prylar till vårt bibliotek. Tveka inte att skicka ett mail till info@supporterhuset.se ifall ni känner att ni har något att bidra med.

Glöm inte att måndagen den 2 november kommer vi att öppna dörrarna. Mer information kommer när det närmar sig.
Har ni några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Södra Förstadsgatan 79D
Telefon: 072-268 53 17
Mail: info@supporterhuset.se

Med vänliga hälsningar,
Supporterhuset styrelse.