Veckobrev Supporterhuset v.42

Arbetet fortskrider och om tre veckor så öppnar vi äntligen för allmänheten. Under veckan som kommer är det golv som ska läggas och caféet ska kaklas. Shopen på ovanvåningen börjar bli klar och ska snart fyllas på med flera spännande souvenirer.

Under förra veckan hade vi MFFtv på besök. Se reportaget på: www.mff.se/aktuellt/nyheter/Nyheter/2015-10-08_mfftv_supporterhuset_renovering

Vi är fortfarande i behov av nya inventarier i form av barbord, barstolar, hyllplan och ljudanläggning/PA-system. Har ni tips på var vi kan få tag i detta så tveka inte att höra av er. Supporterhuset har redan fått in en hel del tack vare er, riktigt grymt!

Är ni intresserade av att vara delaktiga i Supporterhuset?

Vi söker aktivt efter folk som vill vara delaktiga i vårt caféutskott. Caféutskottet ska bestå av personer som vill vara med och utveckla vår caféverksamhet, bistå vid förberedelser av maten och hjälpa till med ideellt arbete vid kvällsaktiviteter.

Vi söker även personer som vill vara delaktiga i vårt verksamhetsutskott. Utskottets syfte ska vara att utveckla verksamheten och ge förslag på hur Supporterhuset kan förbättras, men även styra upp egna kvällar/events och vara engagerade i Supporterhusets dagliga arbete.

Tveka inte att mejla info@supporterhuset för mer information.

Insamlingsdag

Vi har länge sökt material i form av allt från fanzines, böcker, videos och andra spännande historiska artefakter till Supporterhusets bibliotek. Tyvärr har vi varit tvungna att be er vänta med att lämna in saker på grund av bristande plats under renoveringen, men väntan är nu över. Lördagen den 24/10, mellan 13:00-15.00, kommer Supporterhuset hålla öppet för insamling. Alla som har något spännande att skänka är välkomna. Vi bjuder på fika och ni får möjlighet att tjuvkika på lokalen.

Ni som har kontaktat oss tidigare kommer även få ett mejl senare i veckan angående insamlingsdagen.

Donationer
Bankgiro: 588 – 6593
Swish nummer: 123 188 324 8
Märk gärna er insättning med: Donation

Kontakt
Södra Förstadsgatan 79D
Telefon: 072-268 53 17
Mail: info@supporterhuset.se

Med vänliga hälsningar,

Supporterhuset styrelse.