Veckobrev Supporterhuset v.39

Nyhetsbrev vecka 39.

Efter en intensiv vecka med både Paris och Stockholm på agendan kan man tro att tempot har avtagit i Supporterhuset. Vi kan fortsatt rapportera att renoveringen går i rätt riktning.

Under nästa vecka kommer vi börja kakla alla toaletter, installera en fettavskiljare i källaren och fortsätta måla. Flera av de större och tyngre jobben är klara sedan tidigare och inom 2-3 veckor hoppas vi kunna påbörja de lite roligare inredningsbitarna.

Vi tycker att det är kul med alla som kommer och hjälper till samt hör av sig med positiv input. Ni behövs och vi försöker alltid svara så fort vi kan, även om vi gör fel ibland.

Vill ni komma in och hjälpa till är ni välkomna varje dag hela veckan mellan 17-19.30ish. Vi finns både tillgängliga på telefon och via vår Facebook-sida ifall ni har några frågor som behöver snabba svar. Enklast är alltid att höra av sig i förväg innan man dyker upp.

Under nästa vecka kommer dessutom bildandet av två nya utskott äga rum. Shop&café-utskottet samt verksamhetsutskottet. Sedan tidigare finns Lokalutskottet som har varit till stor hjälp. Informationen om hur ni kan aktivera er i de nya utskotten kommer att finnas tillgänglig i slutet på veckan efter att utskotten är bildade och en tydlig struktur finns.

Tanken med Supporterhuset har aldrig varit att vi ska vara en toppstyrd organisation med en styrelse som bestämmer och drar hela lasset, utan snarare tvärtom. Engagemanget ska komma från rötterna, d.v.s från våra medlemmar, som alltid ska vara en viktig del i hela vår verksamhet. För att detta ska bli den fantastiska plattform och mötesplats som Supporterhuset har potential att bli kommer det kräva att folk är beredda att engagera sig. Alla är välkomna!

Glöm inte att måndagen den 2 november kommer vi att öppna dörrarna. Mer information kommer när det närmar sig.

Kontakt
Södra Förstadsgatan 79D
Telefon: 072-268 53 17
Mail: info@supporterhuset.se