Veckobrev Supporterhuset v.38

Nyhetsbrev vecka. 38

I förra veckan var det fortsatt full fart i Supporterhuset på renoveringsfronten. Ny modern och fräsch ventilation installerades i både våningarna på Supporterhuset. Däremot var det endast spackling som hann och bli påbörjad. Det är ett stort arbete som kräver ännu mer manskap än vad vi hade på plats. Men det spelar ingen roll. Nu är det ny vecka och nya tag som gäller!

Denna vecka kommer vi fortsatt behöva mer hjälp i Supporterhuset att spackla, slipa och måla. Vi är medvetna om att en annan stor händelse äger rum denna vecka också, då Malmö FF spelar borta mot Paris Saint Germain. Det kommer inte bli lika många tillfällen att hjälpa till, så det gäller att vi är effektiva när vi väl är på plats i slutet av veckan. 

Vi fortsatt få in massa positiv respons och saker från vår behovs-lista (listan finner ni längst ner www.supporterhuset.se/rapport-fran-supporterhuset-styrelse/).
Jättekul och ett stort tack till alla er som hjälper till. 

Bland annat har tre personer som arbetar som plattsättare och VVS:are har hört av sig och tänker komma in efter arbetstid och hjälpa till. Kostnader som vi nu slipper ta in extern. Denna vecka kommer de påbörja arbetet med toaletterna och omklädningsrummet. Det kommer förhoppningsvis bli klart under veckan. Stort tack till er grabbar. Vi ALLA uppskattar det verkligen.

När vi är klara med Supporterhuset kommer det vara en plats för alla MFF:are där alla kommer vara välkomna, men också kunna bli delaktiga i allt positiv supporterarbete som sker i Malmö. Glöm inte att all vår verksamhet kommer vara gratis för våra medlemmar.

Måndag den andre november öppnar vi. 

Vi söker fortfarande aktiv MFF litteratur/prylar till vårt bibliotek och arkiv. Tveka inte att skicka ett mail till info@supporterhuset.se ifall ni känner att ni har något nergrävt i kartong som förtjänar en bättre plats tveka inte att höra av er.

Vi har även planer på att göra en mindre utställning i en monter med massa intressanta historiska artefakter som bytas ut till mellanvarven. Har ni någon dyrgrip hemma som ni hade kunnat tänka er att låna för som ett utställningsexemplar under en viss tid så är det bara att höra av sig.

Schema för vecka 38
Torsdag: 15-20
Fredag: 15-20

Donation
Bankgiro: 588 – 6593
Swish nummer: 123 188 324 8
Märk gärna er insättning med: Donation

Kontakt
Södra Förstadsgatan 79D

Telefon: 072-268 53 17
Mail: info@supporterhuset.se