Veckobrev Supporterhuset v.37

Veckobrev Supporterhuset v. 37

Förra veckan gick Supporterhuset ut med en rapport som innehöll allt från öppningsdatum, till behov av inventarier och lokalstatus. Tanken är att vi varje vecka kommer att skicka ut ett veckobrev med vad som händer i Supporterhuset kommande veckan och med en genomgång av förgående vecka.

I förra veckan var det full fart i Supporterhuset på renoveringsfronten. Nya avlopp är dragna så det finns vatten på bägge plan, vi fick ett nytt undertak på plats dessutom är nya väggar uppsnickrade till toaletter och provrum. Även kontoret och omklädningsrummet på underplan fick sig en make over.

Vi fick in massa positiv respons och saker från vår behovs-lista (listan finner ni längst ner www.supporterhuset.se/rapport-fran-supporterhuset-styrelse/). Ett stort tack till alla Er som hörde av er och hjälpte till!
I dagsläget finns det endast ett behov elektroniska prylar och ännu mer MFF litteratur/prylar till vårt bibliotek. Tveka inte att skicka ett mail till info@supporterhuset.se ifall ni känner att ni har något att bidra med. Allt stöd är välkommet!

Nästa vecka kommer det behövas hjälp i Supporterhuset. Det ska både spacklas, slipas och målas om. Här kommer vi behöva mycket hjälp. Vi söker gärna efter folk som har god erfarenhet sen tidigare men man behöver nödvändigtvis inte vara utbildad snickare för att fixa detta.

Schema kl. 15-20
Måndag: Spackling
Tisdag: Slipning och spackling
Onsdag: Målning
Torsdag: Spackling
Fredag: Slipning och spackling

Vi söker även aktivt efter personer som kan kakla och som vill hjälpa till vid ett antal tillfälle när våra toaletter och vårt café ska börja byggas.

Nästa vecka lanseras även en del nyheter i vår shops utbud. Bland annat nya färger på våra redan populära motiv.
Har ni några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Kontakt
Södra Förstadsgatan 79D
Telefon: 072-268 53 17
Mail: info@supporterhuset.se

Med vänliga hälsningar,
Supporterhuset styrelse