Supporterhuset söker personal till vår food truck på ribban under juli 2019

Cafépersonal till Supporterhusets food truck på Ribban

Föreningen Supporterhuset söker cafépersonal till vårt sommarcafé på Urban beach på Ribersborgs strand vid T-bryggan. Du kommer dagligen efter schema driva caféet tillsammans med två kollegor under juli månad.

Arbetsuppgifter

-Caféansvarig: Du som caféansvarig är ansvarig för att food trucken hålls i bra skick, ansvarar för inköp av råvaror och ser till att allting är på plats som det ska innan caféet öppnar. Du styr den dagliga försäljningen med en motiverande, positiv och resultatinriktad personlighet mot kunder och kollegor. Du rapporterar dagligen försäljningsrapporter till verksamhetsansvarig på Supporterhuset. Försäljning och enklare produktion av vårt utbud ingår i tjänsten.

-Cafébiträde: Du som cafébiträde ska med en väldigt social och inbjudande karaktär serva våra gäster i caféet. Du hjälper till med produktion av vårt matutbud enligt caféansvarigs schema. Kassaförsäljning och assistera med de delar caféet kan tänkas behöva. 

Övergripande arbetsuppgifter Caféansvarig

-Planera utbud tillsammans med verksamhetsansvarig och caféutskott

-Kartlägga prisbilder över de råvaror vi behöver tillsammans med verksamhetsansvarig

-Motivera och inspirera kollegor till merförsäljning

-Sätta upp strukturer för dagliga rutiner

-Ansvara för inköp och försäljning

-Ansvara för att råvaror hanteras på livsmedelskorrekt sätt

-Ansvara för produktion av utbud håller överenskommen standard

Övergripande arbetsuppgifter Cafébiträde

-Kassaförsäljning

-Produktion av caféets utbud

-Städ av food trucken

-Assistera caféansvarig i delar som behövs för dagen

Personliga egenskaper Caféansvarig

För denna utmaning söker vi dig som tidigare har erfarenhet av café- eller restauranganställning, ansvarsposition är meriterande. Du är inte rädd för att ta egna beslut, du är driven och antagligen utåtriktad och engagerande. Du ska ha vana att arbeta under högt tempo men likväl behålla ditt lugn och systematiska arbete. Du kan leda dina kollegor med en positiv och inspirerande personlighet. Meriterande om du haft jobb som kock och ansvarat för råvarukalkylering.

Personliga egenskaper Cafébiträde

Som cafébiträde ska du vara en pigg, social och glad person. Du ska kunna hantera högt tempo och inte vara rädd att hoppa in där det behövs. Meriterande om du tidigare jobbat inom café eller restaurang, kassavana samt om du klarar av produktion av enklare matutbud.

Vad är Supporterhuset?

Supporterhuset grundades 2014 och är en ideell förening med syftet att fånga upp Malmö FF-supportrar i alla åldrar med intresse för supporterkulturen och kanalisera deras energi och engagemang i en positiv riktning. Supporterhuset handlar om att skapa en fysisk mötesplats där MFF-supportrar kan träffas och verka under goda förutsättningar. Supporterhuset vill verka för den goda supporterkulturen, ta ett socialt ansvar och öka engagemanget kring Malmö FF.

Supporterhuset drivs som en ideell förening och är en fristående organisation.

Tjänster

Tjänsten som caféansvarig löper mellan 25 Juni- 5 Augusti.

Tjänsten som cafébiträde löper mellan 3 Juli -5 Augusti.

Supporterhuset är anslutet till Unionen.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Supporterhusets verksamhetsansvarig Mikael Jönsson på mikael@supporterhuset.se eller 0707-475465

Ansökan

Skicka din ansökan till mikael@supporterhuset.se senast den 12/6. Urval sker löpande. Bifoga CV och personligt brev. I din ansökan får du gärna berätta varför du har sökt tjänsten och varför du tror denna tjänst är rätt för dig.