Stolmontering 12/7

Äntligen dags för Europa-äventyr igen!

Onsdagen den 15/7 tar vi emot FK Vilnius Zalgiris på Stadion. Tyvärr tillåts inte ståplats under Europa-spelet, men med stolar monterade på Norra Läktaren kommer vi ändå att kunna stå där vi bukar, allt för att skapa så bra stämning som möjligt.
Alltså, dags igen att montera stolar på Norra Läktaren. Vi gjort samma jobb flera gånger och har fått lite rutin på hur det ska gå till. Med mycket folk på plats och om alla hjälps åt så kommer vi att lösa det på några timmar.

Vi bjuder som vanligt på fika, lunch och ståplatsbiljett till CL-kval matchen mot FK Vilnius Zalgiris till alla som hjälper till.

När?
Söndag den 12/7, samling 11.45 ingång 27 (mediacentret/vip)
Vi kommer cirka hålla på mellan 12-17.00. Det kan gå snabbare och långsammare beroende på hur effektiva vi är.

Hur?
Stolarna är monterade i rader och står lagrade under Stadion på ställningar. Dessa körs med truck in framför läktaren, vi lyfter ut dom ur ställningarna och bär upp raderna på läktaren till rätt plats, efter det skruvas dom fast. Det är inte jättetungt, en del spring i trapporna dock. Vi tycker ändå att det är lämpligt att man minst är mellan 14-15 år gammal för arbetet är rätt krävande trots allt. Medtag gärna arbetshandskar och oömma kläder.

Varför?
För att kunna ge vårt stöd från Norra Läktaren även under Europa-spelet. Beroende hur det går i kvalet och vilka vi möter i Allsvenskan så kommer vi plocka bort inför någon match. Mer info kommer senare.
Supporterhuset får även en summa för arbetet som ska gå till att bygga upp verksamhet.

Viktigt!
SKRIV UPP ER på listan på klistrade första inlägget i Facebook eventet.
Länk :https://www.facebook.com/events/853063068076437/
Vi har satt max tak på 65 personer. Ni måste alltså skriva upp er i förhand!

PS: Biljetter delas ut efter vi är klara med arbetet.

Med vänliga hälsningar,
Supporterhusets styrelse