Insamling Göteborg hemma 9/8

Insamling Göteborg hemma 9/8

Nu är det nära! Under någon gång i september kommer Supporterhuset äntligen öppna på Södra Förstadsgatan 79D. Vi har precis påbörjat en renovering av lokalen för en summa som uppskattas till närmare 100 000 kr. Under matchen mot IFK Göteborg kommer vi stå i alla ingångar på Nya Stadion med våra bössor. Vi i styrelsen hoppas att du vill vara med och bidra till skapandet av denna fantastiska verksamhet, alla bidrag tas tacksamt emot!

Insättning
Ska ni inte gå på matchen mot IFK Göteborg kan ni göra en donation via nätet.
Bankgiro: 588 – 6593
Swish nummer: 123 188 324 8
Glöm gärna inte att märka er insättning med ”donation” och ert namn.

Stolmontering och renovering
Det finns även fler sätt att stötta Supporterhuset. Genom att till exempel delta på nedmonteringen av stolar på ståplats på lördag 8/8, så hjälper ni även Supporterhuset att dra in pengar. Mer info finner ni på: http://supporterhuset.se/arrangemang/stolmontering-88/
Vi kommer även gå ut på vår Facebook när vi behöver hjälp med renoveringen i lokalen. Håll utkik på vår Facebook sida!

Vad är Supporterhuset och vad kan det bidra till?
Supporterhuset kommer att drivas av Supporterhuset medlemmar och vara öppet för alla Malmö FF-supportrar oavsett ålder och bakgrund. Konceptet går ut på att fånga upp personer med intresse för fotboll och supporterkultur och kanalisera deras energi och engagemang i positiv riktning genom att skapa någonting som saknas idag – en fysisk mötesplats. Supporterhuset kommer underlätta för supportrar att engagera sig och vara aktivt delaktiga oavsett tidigare supporterbakgrund – vi ska ha en inkluderande, engagerande och positiv supporterkultur i Malmö!

Vad kommer verksamheten innehålla?
På dagtid kommer Supporterhuset fungera som en öppen mötesplats där man bland annat kommer kunna fika i caféet, köpa souvenirer, måla flaggor, dyka ner i MFF-bibliotek/arkiv eller helt enkelt bara träffas och umgås. På kvällstid kommer våra medlemmar kunna ta del av en rad aktiviteter som föreläsningar, workshops, ungdomsverksamhet och olika studiecirklar.

Medlemskap
Medlemmar kan ni bli via vår hemsida www.supporterhuset.se/bli-medlem/
Ett medlemskap kostar endast 50kr per kalender år.

Mer info:
www.supporterhuset.se
www.facebook.se/supporterhuset
www.twitter.com/supporterhuset

Med vänliga hälsningar
Supporterhusets styrelse