Föreläsning: Åge Hareide – ett fotbollsliv

6/12 - 19:00 - 20:30


Åge

 

*** OBS NY LOKAL ***

Föreläsningen kommer äga rum på Malmö Universitet, sal D131 på Orkanen som ligger precis till höger efter man kommer in genom huvudingången på Nordenskiöldsgatan 10.

*** OBS NY LOKAL ***

Supporterhuset presenterar stolt en föreläsning med Åge Hareide. Åge kommer berätta om sin bok ”Åge Hareide, ett fotbollsliv” som är skriven tillsammans med Arild Stavrum. 

Boken handlar om Åges karriär från 70-talet och fram till idag. Från tiden när det var en amatörsport till nu när spelarna han tränar är mångmiljonärer. 

Åge Hareide representerade norska landslaget 50 gånger, har vunnit ligan som tränare i Norge, Danmark och Sverige. Åge hade som bekant stora framgångar i Malmö FF och är idag landslagstränare i Danmark. 

Boken säljs på plats och kan naturligtvis fås signerad av Åge. Den kostar 319 kr och kan betalas med kort eller swish. Dock finns inga planer på att släppa boken på svenska ännu, därför är böckerna som erbjuds på norska. OBS Begränsat antal böcker! Skriv gärna i kommentaren nedan om du önskar köpa en bok.

Föreläsningen är ett samarrangemang med Malmö universitets institution för idrottsvetenskap.

Är du medlem i Supporterhuset eller kan uppvisa giltigt stundentleg är föreläsningen gratis, annars kostar den 100kr vilket kan betalas i dörren.

Medlemsskap i Supporterhuset:
Du kan bli medlem för resten av 2018 för 50 kr eller betala 100 kr (spara 50 kr) och bli medlem även för hela 2019. Från 1 januari 2019 höjs nämligen medlemsavgiften till 100 kr/vuxen. Medlemsskap för barn kommer även fortsatt vara 50 kr/kalenderår.

Som medlem får du tillgång till vår flaggverkstad, bibliotek, föreläsningar och andra aktiviteter. Framförallt så stöttar du oss i vårt gemensamma vidare arbete för att stärka supporterkulturen kring Malmö FF.