Erik Niva – Utväg: Fotboll

26/11 - 19:10


Sveriges mest uppskattade sportskrönikor kommer till Supporterhuset! På grund av högt intresse har vi allt att flytta denna tillställningen till Mediacentret (ingång 27 på Östra läktaren) på Nya Malmö Stadion för att så många som möjligt ska komma in.

Erik Niva – Vinnare av Guldskölden 6 år i rad i kategorierna Årets bästa sportjournalist, Årets sportblogg & Årets krönikör!

»Sveriges bästa sportjournalist väver skickligt samman fotboll med politik och ekonomi och kryddar med rörande, ömsinta porträtt av människor han möter.«
– Magbus Utvik, gomorron SVT.

Dagens fotbollsvärld är en sluten plats. Makten, pengarna och framgången koncentreras till några få västeuropeiska giganter. I Utväg: Fotboll undersöker Erik Niva sprickorna i denna fotbolls fästning, letar luckorna i försvarsmuren.
Vi följer resurssvaga småstads klubbar som utmanar oddsen, möter osynliga båtflyktingar på väg att bli storstjärnor och forna dödsfiender som nu spelar i samma landslag. Fotbollen är en oåtkomlig mångmiljardindustri, men innehåller ändå sådant som inte går att köpa för pengar. Där finns en kraft som visat sig kunna övervinna naturkatastrofer, besegra terror, störta diktatorer och läka såriga samhällen.
Erik Nivas tredje bok kretsar kring fotbollen som räddning, som ingång, som utväg.

Glöm inte att det är medlemskrav på alla våra kvällsaktiviteter och för anmälning krävs!

Bli medlem
www.supporterhuset.se/bli-medlem

Ni kommer in via ingång 27 på Östra läktaren. Ni kommer inte kunna missa det!

Hjärtligt välkomna!

Erik-Niva-HamrenReservera plats

Bokningen är stängd för detta evenemang.