Bokcirkel – ”Stolt och stark” – ANMÄLAN

4/11 - 19:10


Supporterhuset anordnar sin första bokcirkel.

Tillfälle ett kommer ske onsdagarna 4, 11 och 18 november.
Obligatoriskt att man närvarar på dessa fantastiska onsdagarna ifall man är uppskriven.

Supporterhuset kommer anordna bokcirklar om MFF och Malmö historia som en del av vår verksamhet. Ett fortlöpande inslag.

Varje grupp kan endast bestå av 12st medlemmar. Vi kommer köra varje bok minst 2 gånger, så bli inte ledsna ifall ni inte kommer med denna gången. Det kommer fler tillfällen. Ni måste anmäla er!

Stolt och stark

En bok om Eric Persson som byggde Europas näst bästa fotbollslag Malmö FF. Skriven av Micke Sjöblom, med Staffan Tapper som berättare och Klas Andersson som bildredaktör.
Boken är långt mer än en betraktelse över Eric Persson. Den skildrar också hur staden Malmö förändras under 1900-talet och inte minst hur MFF växte fram till att idag vara Sveriges framgångsrikaste fotbollsförening. I boken finns också helt nya intervjuer med bland andra succétränaren Bob Houghton, MFF-backen, MFF-tränaren och landslagscoachen Roland Andersson och en av de först Italienproffsen Calle Palmér. Eric Perssons äldsta dotter Birgit har bidragit med intervjuer och unika bilder och tidningsklipp från privata album.

Varje bokcirkel kommer avslutas med att författaren själva kommer bli inbjudan och prata om boken.

Ifall ni inte har boken själva, så har vi löst att man kan köpa boken rabatterat för 100kr.

Som alla våra kvällsaktiviteter krävs det att man är medlem.
Det blir man på: www.supporterhuset.se/bli-medlem/

stolt o chstarkReservera plats

Bokningen är stängd för detta evenemang.