MFF for alla_hjarta_ 2

Projektet presenterades för första gången i vintras med anledningen av de senaste årens negativa utveckling i Malmö med flera tråkiga incidenter och människor som lever i utanförskap. ”MFF FÖR ALLA” är en social satsning som Supporterhuset gör i samarbete med Malmö FF för att möjliggöra att fler MFF-intresserade ska få chansen att se MFFs matcher, bli aktiva i Supporterhuset samt komma in i den finaste av familjer, ”MFF-familjen”. Med projektet vill vi vara en del av lösningen till ett mer integrerat Malmö.

Varför är detta viktigt?

Förutom att ge fler människor möjligheten att vara med och utveckla engagemanget och supporterkulturen runt Malmö FF så anser vi att det finns få saker som engagerar, ger stolthet och berör så många i Malmö som Malmö FF och det vill Supporterhuset ta vara på. Supporterhusets övergripande funktion är att kanalisera det stora engagemang som finns runt Malmö FF och att sprida och underhålla positiva värderingar, motverka våld, all form av diskriminering, minska användningen av droger och alkohol, samt att öka integrationen mellan olika grupper på läktaren och i samhället. På Supporterhuset kan alla MFF-supportrar mötas, hitta goda förebilder och ha roligt tillsammans något vi vill att fler ska ta del av.

Kriterier för sökande

De som kan söka är exempelvis personer som inte har ekonomiska möjligheter och/eller av andra anledningar inte har haft möjligheten att bli en del av MFF-familjen. Det kan antingen vara en organisation som arbetar med människor i utanförskap eller privatperson som uppfyller kriterierna. Ansökan ska skickas till info@supporterhuset.se med en motivering om varför ni vill ta del av ”MFF FÖR ALLA”. Varje sökande kan maximalt få 5 biljetter. Om er ansökan blir beviljad så är det utlämning och infobesök på Supporterhuset på matchdag för att senare gå i samlad trupp till Stadion och njuta av matchen. Ni kommer även få ett medlemskort på Supporterhuset och möjligheten att aktivera sig i vår verksamhet på olika sätt.

Ansökningstider:

Vi behöver ha er ansökan 5 dagar innan matchen spelas.

Avslutningsvis så vill vi komma med en uppmaning om att flera organisationer gör som vi och tar ansvar för vår stad och arbetar främjande med de medel de har att tillgå. Vi söker även aktivt efter fler personer och partners som vill vara med och bistå oss i våra olika satsningar.

Tveka inte att höra av er till:
info@supporterhuset.se eller 
SLO Malmö FF pierre.nordberg@mff.se

IMG_1142 Bild: Mats Linde